Pučko otvoreno učilište “Augustin Vivoda” Buzet u suradnji s aromaterapeutkinjom Ivanom Stilinović, organizira edukativnu radionicu za izradu proizvoda prirodne aromakozmetike.

Radionica će se održati u srijedu 26. listopada 2022. u buzetskom Narodnom domu (Mala dvorana, 2. kat) od 18.30 do 20.30 sati.

Trajanje radionice: 2 sata

Minimalni broj polaznika/ca: 5

Maksimalni broj polaznika/ca: 10

Dob polaznika/ca: 18+ (ne preporuča se trudnicama)

Cijena po osobi: 190,00 kn (25,22 eura)

Cijena uključuje: uvodno savjetovanje, skriptu s informacijama i receptima, pokazne vježbe, materijal. Sve proizvode koje polaznici/ce izrade na radionici mogu ponijeti kući, kao i skripte i drugi printani materijal (recepte).

TIJEK RADIONICE:

– uvodno savjetovanje u trajanju od 15 min

– aromaterapija, prednosti prirodne aroma kozmetike u odnosu na komercijalnu kozmetiku

– teorijski dio radionice

– prikaz sastojaka za ovu radionicu; prirodni voskovi, biljna ulja, esencijalna ulja, prirodne gline, hidrolati…

– tehnike formulacije

– praktični dio radionice: izrada proizvoda / svaki polaznik izrađuje vlastite proizvode

IZRADA PROIZVODA

– uvodno savjetovanje

– izrada prirodnog, hranjivog balzama za usne (lip stick)

– izrada prirodne maske za dubinsko čišćenje lica

Prijave se primaju do 25. listopada 2022. na tel. 052 662 836 ili na mob. 091 5679520.

VIŠE:

Zašto aromakozmetika?

Koža je čovjekov najveći organ i sve štetne tvari iz okoliša, hrane i proizvoda za njegu koje koristimo ulaze u organizam upravo putem kože. Aromakozmetika vam pruža ulaz u neki sasvim drugi svijet, svijet prirode i otkrivanje nepreglednih mogućnosti kombinacija koje nam pruža kao i rješenje nekih naoko sitnih problema poput stalno suhe i ispucale kože koju ne uspijevate hidratizirati komercijalnim kremama i balzamima.

Naša radionica prirodne aromakozmetike

Izradom vlastite prirodne aromakozmetike doprinosimo zdravijem načinu života sebe i svoje obitelji jer za razliku od komercijalne kozmetike, aromakozmetika lišena je svih kemijskih sastojaka štetnih za ljude, životinje i okoliš.

Naša radionica prirodne aromakozmetike uvodi vas u nepregledan svijet mogućnosti koje vam pruža priroda, dodir sa samom srži prirode, bijeg od stvarnosti i trenutke potpune relaksacije.

Nije vam potrebno prethodno znanje o biljnim ekstraktima i aromakozmetici. Na našoj radionici aromakozmetike naučit ćete kako koristiti prirodne sastojke za pripremu aromakozmetike kao što su hladno prešana biljna ulja, hidrolati, botanički definirana esencijalna / eterična ulja i otkriti tajnu spravljanja vlastite prirodne kozmetike.

Za sudjelovanje u radionicama nije vam potrebno prethodno znanje. Ponesite s radionica svoje proizvode, skriptu s informacijama i receptima kao i stečeno znanje.

Sasvim sigurno, zaljubit ćete se u esencijalna ulja, razlozi za to su mnogobrojni. Očito je da su ona pomalo čarobna, a manje je očito, i često je to osobniji doživljaj, da su ona ujedno i moćna… Esencijalna ulja revitaliziraju naš um, tijelo i duh. Aromaterapija ima nevjerojatnu sposobnost da nas tješi, oživljava i regenerira te uspostavlja prirodan odnos s prirodnim svijetom.

Napomena: Radionica nije namijenjena trudnicama i osobama mlađim od 18 godina!