Josipa Pavičić: JA, PA JA I OPET JA!

Vodič za preživljavanje narcisa

Kako sama kaže,  ozbiljna epidemija narcisoidnosti, koja u globalnom društvu vlada već neko vrijeme potaknula je Josipu Pavičić da napiše priručnik Ja, pa ja i opet ja!.

“Svi smo na neki smo način pogođeni tom epidemijom i nitko od nas nije imun na njezine učinke. Okruženi smo narcisima i nema pravila ni obrasca po kojem ih možemo prepoznati na prvi pogled. ”

Zato će ova knjiga čitateljima biti od velike pomoći. U njoj Josipa Pavičić pomno proučava narcisoidnu osobnost, taj neizlječiv i često za okolinu razoran poremećaj s kojim se danas sve češće susrećemo u svim životnim područjima: od obiteljskog i prijateljskog okruženja preko poslovnog i javnog pa sve do romantičnih odnosa. Knjiga je ilustrirana istinitim pričama s kojima se mnogi mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva, a uz pomoć tehnika i alata koje autorica nudi možemo naučiti kako prepoznati „narcisa“, ali i što bezbolnije i brže iscijeliti se ako nam se ipak dogodi ljubav ili bliski susret s njim. Napisana jednostavnim jezikom, ali stručno utemeljena, ova vas knjiga može ohrabriti i pomoći da povratite poljuljano samopouzdanje i nastavite živjeti onako kako zavrjeđujete: sretno, zadovoljno, punim plućima, s vjerom u život i ljude.

Pridružite nam se u ponedjeljak, 19. veljače u 19 sati u Gradskoj knjižnici Buzet.