Pred nama je mjesec veljača…mjesec ljubavi i karnevala. S obzirom da se bliži Valentinovo, organiziramo za vas radionicu izrade prigodnih poklončića. Izrađujemo poklončiće za koje vam neće trebati mnogo uloženog novca već samo malo truda i strpljenja te kojima ćete razveseliti sebe i vašeg partnera, a pri tome uživati u svakoj potrošenoj minuti. Na našoj valentinovskoj radionici naučiti ćete kako sami napraviti dva prirodna aromakozmetička proizvoda za sebe ili za neku vama dragu osobu….masažnu pločicu za nju i gel za tuširanje za njega.
Naučiti ćete kako koristiti prirodne sastojke kao što su hladno prešana biljna ulja, voskovi, hidrolati, botanički definirana esencijalna / eterična ulja i otkriti tajnu spravljanja vlastite prirodne zimske kozmetike koja će vam osigurati njegu upravo onakvu kakva vam je potrebna.
Nije vam potrebno prethodno znanje o biljnim ekstraktima i aromakozmetici. Sa ove radionice ponijeti ćete sa sobom svoje proizvode, skriptu s informacijama i receptima kao i novostečeno znanje.
Pridružite nam se u ponedjeljak, 5. veljače u 18:30 sati.
Prijave na broj 662-836 ili 215-545
Kotizacija: 20 eura

Kao potvrdu za svoje sudjelovanje molimo da uplatite na IBAN HR 7424020061100108579

Poziv na broj navedite 5-02

Opis plaćanja: ime i prezime sudionika radionice