Dragi prijatelji kaštela, petak 14. srpnja nam na kaštel dolazi To old to die festival s vrlo zanimljivim programom. Na pozornicu kaštela u  petak 14.7. u 20 sati donosi nam Anu Ćurčin!

Too old to die je niz pop-up evenata koji dovode glazbene doživljaje oplemenjene kapljicama domaćih vinara na pomno birane lokacije u Istri – sve s ciljem da pruže iskustvo vrednovanja baštine uz dobru zabavu!
Prvo ovogodišnje putovanje kreće iz bajkovitog kaštela Petrapilosa smještenog nedalekog od Buzeta, a priliku da otvori ima Ana Ćurčin, divna glazbenica, još ljepšeg glasa koja nam dolazi iz Beograda.

Ulaznica: na Too old to die koncertima neće postojati kupnja ulaznice u njenom uobičajenom obliku. Kupnjom čaše u iznosu 10 Eura s logotipom eventa ujedno i suvenira kojeg sjetno nosiš kući i ostvaruješ svoj ulaz na događaj.
No to nije sve – uključili smo i degustaciju vina i posebno dizajniranih koktelčića. Program sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH. Partneri u projektu: POU Buzet, POU Buje, TZ Motovun, TZ Grožnjan, Udruga Fotovun.