S radošću vas obavještavamo da se naše Kino ponovo vraća vama gledateljima i to 15.2. u 19:00 sati. Povodom “Valentinova” prikazujemo romantičnu komediju s Jennifer Lopez i njezina 2 frajera, film koji za nekoliko dana stiže u hrvatska kina:
TI SI TAJ (MARRY ME)
Glumci: Jennifer Lopez, John Bradley, Maluma, Owen Wilson, Sarah Silverman
Režija: Kat Coiro
Žanr: Komedija, Muzički, Romansa
Prepun originalnih pjesama Jennifer Lopez i globalne latino muzičke zvijezde Maluma, TI SI TAJ predstavlja Lopezovu u ulozi muzičke superzvijezde Kat Valdez i Owen Wilsona kao Charlie Gilberta, nastavnika matematike – dvoje potpunih stranaca koji pristaju da se vjenčaju, a tek potom se zbližavaju. Nesvakidašnja romansa o dvoje različitih ljudi koji traže nešto stvarno u svijetu gdje se vrijednost zasniva na lajkovima i pratiocima, TI SI TAJ je moderna ljubavna priča o slavnim ličnostima, braku i društvenim mrežama.
Ket Valdez (Lopez) i nova vrela muzička zvijezda Bastian (Maluma, koji se prvi put pojavljuje u igranom filmu) su najseksipilniji moćni slavni par na Zemlji. Dok se njihov zajednički neizbježni hit singl, „Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se vjenčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi.
Ulaznice po cijeni od 25,00 kn možete u pretprodaji od srijede 9.2. kupiti u buzetskoj Narodnoj knjižnici.