Pozivamo vas da nam se pridružite u buzetskom Starom gradu, na Baštionu, 09. srpnja u 21:00 sat kada će vas zabaviti i dobro nasmijati poznati stand-up komičar VLATKO ŠTAMPAR s predstavom  BOLJA POLOVICA.

Vlatko u “Boljoj polovici” na svoj način odgovara na pitanja poput odnosa dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Tako će publika čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu, ljubomori… “Moj je posao i misija da zabavim ljude, da na 2 sata zaborave na svoje probleme. Imaju drugih 22 sata za razmišljati o tome” – kaže Vlatko.

Za one koji ga nisu “probali” Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”.

Program se održava u sklopu Buzetskog kulturnog ljeta 2021.

 

Ulaznica: 20,00 kn

 

Ulaznice se mogu kupiti u Gradskoj knjižnici u Buzetu ili rezervirati putem telefona na +52 215-545. Rezervacija ulaznice će vrijediti samo do 20:30 sati na dan događaja.
Radno vrijeme knjižnice:
UTO/SRI/PET: 09:00h – 15:30h
PON/ČET: 12:00h – 19:00h
Zbog ograničenog broja osoba, molimo vas da ulaznice kupite ili rezervirate ranije.

Na samoj lokaciji događaja 9.7.2021. na dan eventa parking nije moguć. Besplatan veliki parking osiguran je izvan gradskih zidina, u blizini groblja, a unutar zidina uz plaćanje.

Događaj će se odvijati uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje budu na snazi 9.7.2021. Molimo posjetitelje da budu odgovorni te da se pridržavaju važećih mjera.

Organizatori: Turistička zajednica Buzet i Pučko otvoreno učilište A. Vivoda Buzet