26.5.2020. u 20:00 sati – GODINA VJENČANJA

Glumci: Sarah Hyland, Tyler James Williams, Jenna Dewan, Matt Shively, Anna Camp, Noureen DeWulf, Wanda Sykes, Kristen Johnston, Patrick Warburton

Režija: Robert Luketić

Scenarij: Donald Diego

Producenti: Gary Lucchesi, Marc Reid, Mark Korshak

Zemlja porijekla: SAD

Žanr: Romantična komedija

Kategorizacija: 15

Trajanje filma: 90 minuta

Mara je bezbrižna 27-godišnjakinja s težnjom da postane fotograf. Na Tinder upoznaje momka po imenu Jake te s njim razvije neočekivanu vezu. Stvari idu dobro sve dok ne počnu dolaziti pozivnice za vjenčanje što je za Maru noćna mora, ali Jake je oduševljen. U masi pozivnica zajdnički odlučuju na kojim vjenčanjima će prisustvovati te kreću u zajedničku avanturu gostovanja na vjenčanjima.

 

Kako sezona vjenčanja počinje, Mara na vjenčanjima pronalazi inspiraciju za njene fotografije. Kroz godinu, i gosotvanju na ček sedam vjenčanja, veza Mare i Jakea se produbljuje te je Jake zaprosi. Iako Mara pristaje na prosidbu, nije u potpunosti sigurna u svoju odluku, što dovodi do raspada veze. U početku Mara misli da je bolje samoj, ali onda shvati što je izgubila. Jake je krenuo dalje i izugradio je nov život te Mara konačno počinje razvijati svoju strast prema fotografiranju. Na jednom od sljedećih vjenčanja Mara priznaje da još uvijek voli Jakea te počinju iznova.

Cijena ulaznica: 20,00 kn