VLATKO ŠTAMPAR – ZABEZEKNUT – Stand Up Comedy Show

VLATKO ŠTAMPAR – ZABEZEKNUT – Stand Up Comedy Show

„Dragi ljudi kao što vidite, stvari se generalno raspadaju. Laganja, muljanja, ubojstva, krađe i varanja, plus zabrane, strah i novo normalno. Sve znate. Ali treba gledati stvari sa svjetlije strane. Treba ne razmišljati o tome. Kako? Jednostavno. Zabezekneš nekog nečim dobrim“ (Vlatko Štampar).

… a to dobro je Stand Up Comedy Show „Zabezeknut“ koji nam priprema Vlatko za petak, 28. listopada u buzetskom Narodnom domu. Program počinje u 20.00 sati, a ulaznice se po cijeni od 60,00 kn ( 7,96 eura) mogu kupiti u Gradskoj knjižnici Buzet ili pola sata prije početka predstave u buzetskom Narodnom domu.

TKO JE VLATKO ŠTAMPAR?

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”.

Datum

lis 28 2022
Expired!

Vrijeme

20:00 - 21:30
Kategorija
Go to Top