SASVIM OBIČNA LJUBAV

SASVIM OBIČNA LJUBAV

Ljubavni film (romansa, drama). Režiju potpisuju Lisa Barros D’Sa i Glenn Leyburn, a u glavnim ulogama igraju: Liam Neeson, Amit Shah i Lesley Manville. Ulaznica: 20,00 kuna.

Film je to o ljubavi, preživljavanju i epskim pitanjima koja život postavlja svakome od nas. Riječ je o vrlo emocionalnoj priči, o bračnom paru koji se iznenada našao u krizi: supruga je, naime, doznala da boluje od raka dojke, dok njezin partner ne zna što bi poduzeo.

Da situacija bude gora, njihova kći je svojedobno također umrla od neizlječive bolesti, pa imaju dojam da se situacija ponavlja, ali ovaj put još bliže njima. U bolnici supruga prepoznaje profesora svoje kćeri, koji je gay, i također ima rak, on to teško podnosi, a njegov partner pokušava ga uvjeriti da se isplati živjeti dok god je to moguće, bar da jedan drugome budu podrška.

S tako malo elemenata dočaran je vrlo komplicirani univerzum, a glavni teret iznijelo je dvoje glavnih glumaca, Lesley Manville i Liam Neeson. Omiljena glumica Mikea Leigha već je bila nominirana za Oscara, za film “Još jedna godina”, a mogla je još koji put (na primjer, za “Fantomsku nit” P.T. Andersona), međutim, Neeson je bravurozan u ulozi samozatajnog muža koji pazi da ne napravi krivi korak i ne dovede suprugu u još gore psihološko stanje.

Datum

ožu 06 2020
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Location

BUZET, Narodni dom
BUZET, Narodni dom

Other Locations

Kategorija
Go to Top