Mavka: Čuvarica šume

Mavka: Čuvarica šume

Utorak 2.5. u 19:00 sati:  Mavka: Čuvarica šume – SINKRONIZIRANO

Originalni naslov: Mavka. Lisova pisnya

Dužina filma: 90 minuta(e)

Država/Godina: UKR/2022

Žanr: animirani, fantazija, komedija

Glasove posudili: Marko Petrić, Nika Turković, Lana Blaće, Ronald Žlabur, Ranko Zidarić, Marko Grubnić, Judita Franković Brdar, Goran Malus, Marko Juraga, Boris Barberić, Tana Mažuranić

Redatelj: Oleh Malamuzh, Oleksandra Ruban

Dobna preporuka: »Svi uzrasti«

SADRŽAJ

Ovo je priča o magičnoj moći ljubavi. Ljubavi koja ljudima omogućuje otkriti i pronaći sposobnosti i kvalitete koje ih osnažuju, kako bi dosegli sve što je moguće i suprotstavili se zlu i ljudskom poroku.

Od pamtivijeka su nepregledne ukrajinske šume skrivale bezbrojne tajne i nedokučive misterije. Te su šume dom čudesnih mitskih bića koja žive među drevnim drvećem, vjerno čuvajući svoje sveto kraljevstvo. Mavka je duša šume i njezina novoizabrana čuvarica. Njezina primarna misija je zaštititi šumu i njezino sveto srce — sam Izvor života — od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. Lukas je skromni seoski dječak koji jako voli glazbu i svoj talent pretače u sviranje svoje drvene frule te sanja o tome da cijeli život posveti toj svojoj strasti. Mavka i Lukas se upoznaju i zaljubljuju. Hoće li se njihova dva svijeta moći ujediniti protiv zla?

Cijena ulaznice: 3,30 € (24,86 kn)

Datum

svi 02 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 20:30
Kategorija
Go to Top