LOŠI MOMCI

LOŠI MOMCI

UTORAK 17.5. U 18:00 SATI : LOŠI MOMCI

Originalni naslov: The Bad Guys

Država/Godina: USA/2022

Žanr: animirani, komedija

Redatelj: Pierre Perifel

Dobna preporuka: »Svi uzrasti«

 

Elegantni džeparoš gosp. Vuk, iskusni obijač sefova gosp. Zmija, majstor prerušavanja gosp. Morski pas, snažan i kratkog fitilja gosp. Pirana i gđica. Tarantula, hackerica britkog jezika koji zovu “Webs”. Nakon godina pljačkanja i haranja najtraženiji kriminalci svijeta su ulovljeni; u zatvoru, u zamjenu za njihovu slobodu Mr. Wolf obećaje da će Loši momci postati dobri, no ovo obećanje on ne namjerava ispuniti.

Pod mentorstvom arogantnog, ali jako slatkog zamorca Profesora Marmelata, Loši momci kreću u misiju uvjeriti svijet da su sada uzorni građani, a ne kriminalci. Usred te misije Mr. Wolf počinje sumnjati da ako bude dobar, možda će se ostvariti njegova najveća želja – biti prihvaćen. Kada novi zlikovac dođe u njihov grad hoće li Mr. Wolf moći uvjeriti ostatak ekipe da postanu The Good Guys?

Ova akcijska komedija bazirana je New York Times bestseleru. Riječ je o istoimenoj seriji knjiga Loši momci (Bad Guys) Aarona Blabeya, a režiju potpisuje Pierre Perifel. Perifelu je ovo režijski debi u dugometražnom filmu, a njegovo nam ime zvuči poznato zbog rada na filmu Kung Fu Panda (2008).

Ulaznice po cijeni od 25,00 kn možete u pretprodaji kupiti u buzetskoj Gradskoj knjižnici.

Datum

svi 17 2022
Expired!

Vrijeme

18:00 - 20:00
Kategorija
Go to Top