LJUBAV, GUBITCI I MODA – kazališna predstava

LJUBAV, GUBITCI I MODA – kazališna predstava

LJUBAV, GUBITCI I MODA – kazališna predstava

‘Ljubav, gubici i moda’ – hit predstava pod redateljskom palicom Nine Kleflin s pet poznatih žena gostovat će u Buzetu 15. ožujka 2023. s početkom u 19 sati. Ulaznice će biti u pretprodaji u Gradskoj knjižnici Buzet od 06. ožujka (pon/čet 12 – 19 sati; uto/sri/pet 9 – 15,30 sati).

Cijena ulaznice u pretprodaji: 8,00 eura. Redovna cijena na dan predstave: 10,00 eura.

Djelo ‘Ljubav, gubitci i moda’, napisala je poznata književnica, novinarka, dramatičarka i scenaristica Nora Ephron.

Nevjerojatno je kako sretne i teške trenutke možemo povezati sa odjećom i obućom koja nas je obilježila. Vrlo intimne i osobne priče različitih žena ujedinjuju emocije radosti, veselja, ljubavi, tuge i razočaranja. Na daskama koje život znače, pripovijedaju Zdenka Kovačiček, Mirna Medaković Stepinac, Matija Prskalo, Karmela Vukov-Colić i Sanja Doležal. Pet poznatih žena, koje su se okupile u ovom kazališno-literarnom projektu, pripovijeda i dijeli duboko osobne priče, s kojima se lako poistovjetiti, stoji u najavi.

Žene koje čvrsto koračaju kroz život i sve što on donosi, sjećajući se djetinjstva, prvih ljubavi, razočaranja, brakova i bolesti. Žene koje su ludovale kao mlade, griješile i pobjeđivale same sebe. Život kroz skice modnih odabira od kojih neki zauvijek ostaju u sjećanju. Predstava je napravljena u koprodukciji sa slovenskim Špas teatrom iz Ljubljane.

Ljubav, gubici i moda, poseban je i nadasve zanimljiv kazališni format. U njemu pet žena govori o odjevnim predmetima koji su obilježili njihov život, a pričajući o njima govore intimnu ispovijest svojih života. Priče je napisala poznata književnica Nora Ephron, prava stručnjakinja za romantične komedije, ali i duboko osobne drame. Zato je ova slatko/gorka, smiješno/tužna predstava smišljena da vas zabavi i gane, ali i potakne da sami napravite emotivnu inventuru svoga ormara! U društvu sjajnih žena koje su se okupile oko ove avanture, nikada nije dosadno, njihova kreativnost i životna radost pršti iz svake priče. Jedva čekam da ih podijelimo s publikom, izjavila je redateljica Nina Kleflin.

Datum

ožu 15 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 20:30
Kategorija
Go to Top