Ljetna radionica prirodne kozmetike

Ljetna radionica prirodne kozmetike

LJETNA RADIONICA PRIRODNE KOZMETIKE

 

Je li vaša koža spremna za sunce ?

Nakon zimskih mjeseci tijekom kojih je vaša koža bila izložena suhom i vrućem zraku u zatvorenim prostorima i hladnoći tijekom boravka na otvorenom, pravi je trenutak za promjenu rituala njege.
Prvi korak na putu do blistave kože u proljetnim mjesecima počinje uklanjanjem od zime zaostalog sloja odumrlih stanica. Najbolji način za uklanjanje površinskog sloja odumrlih stanica je piling cijelog tijela učinkovitim, ali nježnim pilingom. Na taj način oslobađamo svoju kožu kako bih prodisala, dobila blistaviji izgled ali je time i pripremamo za toplije ljetne mjesece koji su pred nama.
Ljetni mjeseci obilježeni toplim i vrućim danima zahtijevaju od nas ne samo laganiju prehranu nego i korištenje proizvoda za njegu s laganom teksturom te visokom dozom hidratacije. Isto tako, kožu je neophodno zaštiti od sunca jer koliko god nam se prve zrake sunca činile ugodne, ne smijemo zaboraviti da UV-zrake isušuju našu kožu te ubrzavaju starenje.
Uz laganiju prehranu, boravak na svježem zraku i fizičku aktivnost, neophodno je da našoj koži pružimo i pravilnu njegu kako bismo ju nahranili i revitalizirali nakon zimskog perioda. Važnost prirodnih aroma kozmetičkih preparata za njegu kože posebno dolazi do izražaja početkom proljeća i tijekom ljetnih mjeseci kada je neophodno da našu kožu a time i organizam rasteretimo svih suvišnih štetnih utjecaja pa tako i brojnih štetnih sastojaka koji su sastavni dio komercijalne kozmetike. Na našoj ljetnoj radionici izradite 2 vlastita proizvoda za zdraviju njegu

tijekom ljetnih mjeseci:

– kremu za sunčanje

– umirujući ljetni gel za kožu nakon sunčanja

Nije vam potrebno prethodno znanje o biljnim ekstraktima i aromakozmetici. Na našoj radionici aromakozmetike naučiti ćete kako koristiti prirodne sastojke za pripremu prirodnih aroma kozmetičkih preparata kao što su hladno prešana biljna ulja, prirodni kozmetički dodaci, botanički definirana esencijalna / eterična ulja i otkriti tajnu spravljanja vlastite prirodne kozmetike. Ponesite s radionica svoje proizvode, skriptu s informacijama i receptima kao i stečeno znanje. Veselimo se druženju na našoj novoj, ljetnoj radionici.

TERMIN RADIONICE:

– datum: srijeda, 12.6.2024.
– trajanje: cca 2h, ovisno o broju polaznika
– početak radionice: 18:00 h
– maksimalni broj polaznika: 10
– cijena radionice: 20 eura

Za sudjelovanje u radionici potrebno se prijaviti na tel 662 836 ili 215 545 ili emailom na knjiznica@poubuzet.hr

 • 00

  Dana

 • 00

  Sati

 • 00

  Minuta

 • 00

  Sekundi

Datum

lip 12 2024

Vrijeme

18:00 - 20:00
Kategorija
Go to Top