LASSIE SE VRAĆA KUĆI

LASSIE SE VRAĆA KUĆI

2.8. u 10:00 LASSIE SE VRAĆA KUĆI

 

IZVORNO IME: Lassie Come Home

REDATELJ: Hanno Olderdissen  |  ŽANR: avantura

ULOGE: Sebastian Bezzel, Anna Maria Muhe, Nico Marischa, Bella Bading

TRAJANJE FILMA: 100 min  |  GODINA: 2020  |  DRŽAVA: Njemačka

 

SADRŽAJ FILMA:

Najpoznatiji pas u povijesti filma, Lassie, se vraća na filmska platna. Prekrasna priča o nerazdvojnom prijateljstvu između dječaka i njegovog škotskog ovčara Lassiea temeljena je na svjetski poznatom romanu engleskog pisca Erica Knighta.

Dječak Florian se nikako ne može pomiriti s razdvajanjem od svog četveronožnog prijatelja nakon što se njegova obitelj seli u novi stan. Niti dječak niti pas se ne mogu pomiriti s takvom situacijom i rade sve što je u njihovoj mogućnosti da ponovo budu zajedno. Obiteljsku avanturu režirao je Hanno Olderdissen, a producent je Henning Ferber.

Dvanaestogodišnji Florian i Lassie su najbolji i nerazdvojni prijatelji. Žive sretno sa svojom obitelji u idiličnom gradiću na jugu Njemačke. Kada Florianov otac ostaje bez posla cijela obitelj se mora preseliti u manji stan, u kojem nije dozvoljeno držanje pasa. Florian je u depresiji jer se mora rastati od svog najboljeg prijatelja.

Lassie je udomljena od strane grofa von Sprengela koji sa svojom 12 godišnjom unukom Priscillom putuje Sjevernim morem. Lassie koristi prvu priliku za bijeg i upušta se u dugo i avanturističko putovanje kroz Njemačku kako bi se vratila Florianu.

Datum

kol 02 2022
Expired!

Vrijeme

10:00 - 11:30
Kategorija
Go to Top