GLAZBENE NOTE NA BAŠTIONU: NELA ĐINĐIĆ

GLAZBENE NOTE NA BAŠTIONU: NELA ĐINĐIĆ

U sklopu Buzetskog kulturnog ljeta ’21. i ciklusa programa “Glazbene note na Baštionu” 02. srpnja u 21:00 sat u buzetskom Starom gradu, na Baštionu, pored crkve sv. Jurja, nastupit će mlada hrvatska glazbenica zavidnih vokalnih sposobnosti, Nela Đinđić. Predstavit će svoj prvi album koji nosi naslov “Melodrama”. Nelu smo mogli pratiti u popularnim TV emisijama The Voice – najljepši glas Hrvatske i A strana, a njezin kristalni glas ubrzo je zavoljela i publika i kritika koji su je nagradili čestim boravcima na brojnim top listama u Hrvatskoj. “Melodrama”, „Netko kao ti“, „Vrijeme je“, „Poslije kiše“, „U zagrljaju spašeni“ feat. Marko Kutlić, „Nauči me ploviti“, „Neke ljubavi“ – sve pjesme imaju nešto zajedničko, sjajnu interpretaciju jednog od najzanimljivijih mladih ženskih vokala u Hrvatskoj – Nele Đinđić. Svakom novom pjesmom glazbeno je sve više sazrijevala, a sada je i kao kantautorica u novoj pjesmi „Melodrama“ napravila odličan potez, pokazavši svoj neprikosnoveni talent. Nela će nastupiti u pratnji svog gitarista Jana Jakovljeva.
Dođite i uživajte u ljetnoj večeri prekrasnih glazbenih nota!

Ulaznica: 10,00 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Gradskoj knjižnici u Buzetu ili rezervirati putem telefona na 52 215-545. Rezervacija ulaznice će vrijediti samo do 20:30 sati na dan događaja.
Radno vrijeme knjižnice:
UTO/SRI/PET: 09:00h – 15:30h
PON/ČET: 12:00h – 19:00h
Zbog ograničenog broja osoba, molimo vas da ulaznice kupite ili rezervirate ranije.

Na samoj lokaciji događaja 2.7.2021. na dan eventa parking nije moguć. Besplatan veliki parking osiguran je izvan gradskih zidina, u blizini groblja, a unutar zidina uz plaćanje.

Događaj će se odvijati uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje budu na snazi 2.7.2021. Molimo posjetitelje da budu odgovorni te da se pridržavaju važećih mjera.

Organizatori: Turistička zajednica Buzet i Pučko otvoreno učilište A. Vivoda Buzet

Datum

srp 02 2021
Expired!

Vrijeme

21:00 - 23:00
Kategorija
Go to Top