Brzi i žestoki 10

Brzi i žestoki 10

Utorak 6.6. u 20:00 sati : Brzi i žestoki 10

 

Posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih globalnih franšiza u kinematografiji.

Originalni naslov: Fast X

Dužina filma: 141 minuta(e)

Država/Godina: USA/2023

Žanr: akcija, triler

Glumci: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Jason Momoa, Rita Moreno

Redatelj: Louis Leterrier

Dobna preporuka: (12)

SADRŽAJ

Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve—i svakoga—što Dom voli, zauvijek.

U filmu Brzi i žestoki 5 iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlog brazilskog narkobosa Hernana Reyesa i odrubili mu carstvo na mostu u Rio De Janeiru. Ono što nisu znali je da je Reyesov sin, Dante (Jason Momoa), svjedočio svemu tome i proveo posljednjih 12 godina smišljajući plan kako natjerati Doma da plati najveću cijenu.

Danteov zaplet raspršit će Domovu obitelj od Los Angelesa do rimskih katakombi, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Stvorit će se novi saveznici i ponovno će se pojaviti stari neprijatelji. Ali sve se mijenja kada Dom otkrije da je njegov vlastiti 8-godišnji sin (Leo Abelo Perry, Black-ish) krajnja meta Danteove osvete.

Cijena ulaznice: 3,30 € (24,86 kn)

Datum

lip 06 2023
Expired!

Vrijeme

20:00 - 22:00
Kategorija
Go to Top