AJMO U KINO! ZA SMRT NEMA VREMENA

AJMO U KINO! ZA SMRT NEMA VREMENA

Originalni naslov: No Time to Die

U kinu od: 30.09.2021

Dužina filma: 163 minuta(e)

Država/Godina: USA, GBR/2020

Žanr: akcija, avantura, triler

Glumci: Daniel Craig, Naomie Harris, Léa Seydoux, Rami Malek

Redatelj: Cary Joji Fukunaga

Distribucija: Editus d.o.o.

Dobna preporuka: (12)

Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobiva nastavak jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretira Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.

Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te u Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo s činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

Novi film o Bondu, 25. po redu, režira Cary Joji Fukunaga, scenarij pišu Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge i Fukunaga. Pored Craig-a u ponovljenim ulogama vraćaju se i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw i Jeffrey Wright, a nova lica koja će se pojaviti u špijunskoj kampanji uključuju Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, Davida Dencik, Lashana Lynch i Billy Magnussen.

Film dolazi u kina 30.9.2021. godine.

Cijena ulaznica: 20,00 kn

Pretprodaja ulaznica od četvrtka 23.9. u buzetskoj Narodnoj knjižnici

Datum

ruj 30 2021
Expired!

Vrijeme

20:00 - 22:00
Kategorija
Go to Top